4 Eylül deplasmanı

Yayınlandı: Mart 31, 2012 / Uncategorized
Etiketler:, , , , , ,

Sivasspor Play Off’u garantilemek için sahasında İstanbul BB ile oynadığı maçta 1-0 mağlup oldu. Yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Sivasspor, yaptığı büyük defans hatasıyla golü kalesinde gördü.

Bugün takımdan ziyade taraftara değinmek istiyorum. Yenebiliriz de, yenilebiliriz de futbolda hiç bir şey garanti değildir. Şimdi diyeceksiniz ki kendi sahamızda deplasman olur mu? Bugün olduğunu gördük ne yazık ki. Önemli bir maçta bu kadar az bir taraftar desteğiyle mücadele etmek ne kadar garip. Desteklemek adına gelenlerde eksi puan aldı malesef. Oyundan kopmuş takıma tabiri caizse gaz verecek en ufak bir tezahürat gelmedi. Hani nerede taraftar baskısı? Sessizlikte Boz Baykuşları aratmadık fakat onlar kadarda neşeli değiliz.

Kaptan destek istedi

Kaptan Uğur Kavuk geriye düştüğümüz dakikalarda oyunculara destek vermeleri için taraftardan destek istedi fakat umduğunu o dakika da dahi bulamadı. Yaptığı bindirmelerde bile destek görmedi.  Taraftar olma bilincine girmek artık sıktı hepimizi ama takımı ateşleyecek desteklere futbolcularımızın ihtiyacı olduğunu unutmayalım. Normal hayatta dahi insanlara verilen desteğin, o kişiye ne kadar cesaret ve azim verdiğini biliyoruz.

Yorum bırakın